Europæisk Fodbold

Premier League-legende fyret efter mindre end to måneder som manager

Kolo Touré nåede knapt nok at hilse på staben og spillerne, inden han fik sparket som manager.

Kolo Touré er blevet fyret som manager i Wigan.

Wigan har fyret klubbens manager, Kolo Touré, efter mindre end to måneder i spidsen for klubben.

Den tidligere Arsenal-, Liverpool- og Manchester City-stjerne formåede ikke at vinde en eneste af sine i alt ni kampe som manager i Wigan.

Jobbet var Kolo Tourés første som manager, efter han tidligere har gjort sig i trænergerningen i både Celtic og Leicester.

Kolo Touré overtog jobbet som manager i Wigan den 29. november, og formåede blot at hente to point i syv kampe i Championship.

I de to resterende kampe blev det først til en uafgjort mod Championship-konkurrenterne Luton i FA Cup, inden Luton altså vandt omkampen og sendte Kolo Touré og co. ud af turneringen.

Kolo Tourés sidste kamp i spidsen for Wigan blev også mod Luton, denne gang i Championship-regi. Også her blev det til et nederlag.

Medie: Brentford tæt på at hente forstærkning i Tottenham

Kolo Touré var blevet udstyret med en kontrakt af tre og et halvt års varighed i Wigan, og klubbens direktør, Malachy Brannigan, udtaler følgende om fyringen:

– Uheldigvis, så var resultaterne på banen ikke som ønsket, og selvom det var en svær beslutning, så følte ledelsen sig nødsaget til at træffe den for at give os den bedst mulige chance for fortsat at være en Championship-klub i næste sæson.

Malachy Brannigan takker derudover også Kolo Touré for indsatsen. Han oplyser videre, at man arbejder på højtryk for at finde en erstatning.

Wigan indtager nu sidstepladsen i den næstbedste engelske række.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P