Benzema og kompagni sender Atletico Madrid ud af Copa del Rey

Der var lagt op til et klassisk Madrid-derby, da Real Madrid torsdag aften tog imod Atletico Madrid.

Et klassisk rivalopgør, der er blevet tildelt navnet ‘El Derbi Madrileño’.

Real Madrid tog torsdag aften imod Atletico Madrid på Santiago Bernabéu i et opgør, der skulle afgøre, hvilket mandskab der ville kunne kalde sig semifinalister i den spanske turnering, Copa del Rey.

Et opgør, der fik sig noget af en optakt, efter en flok Atletico Madrid-fans hængte en dukke fra en bro. En dukke med navnet på Real Madrid-spilleren ‘Vinicius’ skrevet over maven.

Yderligere var et stort banner at finde med teksten ‘Madrid odia al Real’, hvilket oversættes til ‘Madrid hader Real’.

Álvaro Morata fik bragt udeholdet foran med 0-1 i kampens 19. minut, hvorefter indskiftede Rodrygo udlignede til 1-1 i det 79. minut. Og så var der ellers lagt op til en spændende afslutning.

Efter flere store Atletico Madrid-chancer blev der dog ikke fundet en vinder i ordinær spilletid, og holdende skulle altså forberede sig på yderligere 30 minutter på grønsværen.

Opgøret blev afgjort i forlænget spilletid, hvor Atleticos Stefan Savic fik sig et rødt kort, hvorefter Benzema hurtigt fik bragt hjemmeholdet på 2-1.

I kampens allersidste minut udbyggede Vinícius Júnior føringen til 3-1. Dette blev også kampens endelige resultat.

Medie: Real Madrid jagter brandvarm dansker

Real Madrid spiller sig altså videre til Copa del Reys semifinale.

Vinderen skal findes mellem Real Madrid, FC Barcelona, Valencia og Ossauna.