1 min læsningTransferjournalist: Delaney har sagt ‘ja’ til Bundesliga-skifte

Der spekuleres fortsat i Thomas Delaneys fodboldfremtid. Nu meldes han dog tæt på et skifte tilbage til Bundesligaen.

1 min læsning
Thomas Delaney vil skifte til Hoffenheim.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

I januar-transfervinduet har der været en del spekulationer vedrørende den danske landsholdsspiller Thomas Delaneys fremtid.

De fleste meldinger går på, at tiden i Sevilla er ved at være ovre for den 31-årige dansker. Og det får sædvanligvis rygtemøllen til at pege på en mulig retur til Superligaen og F.C. København.

Men nu tyder noget altså på, at Thomas Delaney ikke er færdig med udlandseventyret. I stedet går turen angiveligt tilbage til Bundesligaen. Det fortæller transferjournalisten Florian Plettenberg på Twitter.

Ifølge Plettenberg er Thomas Delaney lige nu i de tidlige stadier i forhold til en aftale med Bundesliga-klubben Hoffenheim.

Meldingerne går på, at Delaney allerede skulle have sagt ‘ja’ til et skifte til klubben, der i forvejen tæller flere danskere i form af Robert Skov, Jacob Bruun Larsen og ikke mindst Kasper Dolberg. Han skulle angiveligt ønske at skifte til klubben med øjeblikkelig virkning.

Plettenberg kan ligeledes fortælle, at der er planlagt flere møder og samtaler om et muligt Delaney-skifte mellem Sevilla og Hoffenheim i den kommende tid.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer