2 min læsningTen Hag presser på for lang kontraktforlængelse med profil: Vi har brug for ham

Premier League-klubben Manchester United arbejder på at få en langtidskontrakt i hus med en af klubbens store profiler.

2 min læsning
Manchester United vil forlænge med Marcus Rashford.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester United har været særdeles velspillende på det seneste.

Således indtager klubben en øjeblikkelig 2. plads i Premier League, mens man ikke havde tabt i 10 betydende kampe i streg, før det blev til et nederlag senest mod Arsenal på en sen scoring imod.

Og en af dem, som man i Manchester United kan takke for denne succes, må siges at være Marcus Rashford. Rashford har formået at sende bolden i kassen ni gange i sammen antal kampe siden tilbagekomsten fra VM-slutrunden i Qatar.

Derfor skulle der også være et stort ønske fra klubbens manager, Erik ten Hag, om at få forlænget kontrakten med Rashford til langt ud i fremtiden.

Den normalt troværdige transferjournalist, Fabrizio Romano, fortæller da også, at ten Hag nu forsøger at presse Rashford en smule i forhold til at underskrive en ny langtidskontrakt med klubben – både privat og offentligt.

– Det er fortroligt. Men jeg tror, at Marcus (Rashford red.) ved, at Manchester United er hans klub. Marcus ved, at han på dette hold spiller op til sit bedste. Vi har brug for ham.

Artiklen fortsætter efter tweetet

Marcus Rashford forlængede sin kontrakt med Manchester United så sent som i december 2022. Her skrev han under på en kontrakt, der gør ham til United-spiller frem til sommeren 2024.

I denne sæson har Rashford spillet 27 kampe for United fordelt på alle turneringer. Her er det blevet til 17 mål og seks assists.

Rashford i vild målform: Ikke set siden Cristiano Ronaldo

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer