1 min læsningMedie: F.C. Københavns VK-drømmeafløser afviser

F.C. København skulle angiveligt have fundet en afløser til Victor Kristiansen på venstrebacken. Problemet er bare, at han ikke er interesseret i et skifte.

1 min læsning
FCK jagter Jesus Vazquez
Foto: Ahmed Yosri/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er ikke mere end fem dage siden, at F.C. København måtte vinke farvel til Victor Kristiansen, som skiftede til Premier League-klubben Leicester.

Det har angiveligt fået FCK og klubben sportsdirektør, Peter Christiansen, til at se sig om efter en mulig forstærkning på ventreback-positionen.

Og det skulle man egentlig også skulle have fundet. Således kunne B.T. tidligere fortælle, at hovedstadsklubben havde et godt øje til den spanske ungdomslandsholds- og Valencia-spiller, Jesus Vazquez. Der er bare et problem…

Ekstra Bladet, som kalder spanieren for drømmeafløseren for Victor Kristiansen, kan nemlig onsdag berette, at Jesus Vazquez angiveligt slet ikke skulle være interesseret i et skifte til F.C. København.

I stedet ser det efter sigende ud til, at den 20-årige ventreback skal udlejes til en anden klub i Spanien.

F.C. København har i forvejen Christian Sørensen, der kan bestride ventrebacken. Samtidig kan også Elias Jelert dække ind på positionen. Alligevel skulle FCK ifølge Ekstra Bladet have øjnene rettet mod markedet i forhold til venstreback-positionen.

FCK-chef om nyindkøb: Han har set god ud

Jesus Vazquez, som udelukkende har spillet i Valencia, står noteret for 24 førsteholdskampe i klubben. Samtidig har han også repræsenteret diverse spanske ungdomslandshold, hvor han står noteret for i alt 16 kampe.

Jesus Vazquez er fortsat på kontrakt i Valencia frem til sommeren 2025.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer