2 min læsningBrøndbys Håkon Evjen: Vi kan blive lige så gode som FCK

Brøndby IF's nye nordmand Håkon Evjen har store forventninger til klubben. Så store, at midtbanespilleren tror på, at man kan bide skeer med F.C. København.

2 min læsning
Brøndbys nyindkæøb Håkan Evjen talte en del med landsmanden Sebastian Sebulonsen, inden han skiftede til den danske superligaklub.
Foto: Brøndby IF

Man siger, at penge betyder alt i topfodbold.

Indimellem dukker der dog hold op, der med færre midler udkonkurrerer ‘de store’.

Sådan et hold er Brøndby IF. Det mener i hvert fald klubbens nye nordmand Håkon Evjen, som tror på, at vestegnsklubben kan byde F.C. København op til dans til trods for mestrenes flere penge.

– Absolut. Det tror jeg. Det kommer an på niveauet på holdet, og hvordan spillerne spiller sammen. Det kan være, det er lettere at købe dyre spillere og bruge mange penge. Men jeg synes, vi har et godt hold, siger Håkon Evjen.

Nordmanden skiftede til Brøndby den 17. januar fra hollandske AZ Alkmaar, og Evjen har store forventninger til sig selv og holdet.

Evjen om Brøndby-skifte: Var aldrig i tvivl

– Jeg håber jo at være en del af et hold som vores, der bliver en magtfaktor. Og tror jeg Brøndby kan blive det? Ja, absolut. Jeg håber også, jeg er tiltænkt en rolle på sådan et hold, siger han og fortsætter:

– Vi har et godt fodboldhold, et godt trænerteam, så der burde ikke være så meget, der kan stoppe os nu i at spille den fodbold, vi gerne vil. Fodbold kan leve sit eget liv, og du kan være heldig. Men i det lange løb, så har jeg troen på, at vi holder et højt niveau.

CV om eftertragtede Slimane: Skal måske videre

Håkon Evjen og resten af Brøndby-truppen er i fuld gang med forberedelserne til den sidste halvdel af sæsonen i foråret. Fredag kommer svenske Elfsborg på besøg til testkamp. Der er kick off klokken 14.00, og du kan se opgøret på Brøndby TV+.

Første kamp i Superligaen i foråret bliver den 19. februar, hvor AC Horsens tager turen forbi Brøndby Stadion. Starttidspunkt for den kamp er klokken 18.00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer