2 min læsningCV om eftertragtede Slimane: Skal måske videre

Brøndby IF's fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, fortæller, at en af klubbens store profiler Anis Slimane kan være på vej videre.

2 min læsning
Anis Slimane kan snart være fortid i Brøndby IF.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

Anis Slimane er rygtet på vej væk fra Brøndby IF.

Flere klubber skulle være interesserede i midtbanespilleren, der har kontrakt med Brøndby indtil næste sommer.

Ifølge fodbolddirektør Carsten V. Jensen kan det ende med et salg, hvis ikke den 21-årige tunesiske landsholdsspiller forlænger med klubben.

– Det her med at lave gode transfers ud, det er en del af butikken og en del af forretningen. Det er det også fortsat. Anis er et bud på en spiller, der godt kunne ligge noget til derude. Vi må se, siger han ifølge Bold.

Der kan dog også ende med, at Slimane forlænger med Brøndby, der har kontrakt på tuneseren halvandet år endnu.

Eksperter enige: Det er tid til et Slimane salg nu

– Lige nu og her er han i Brøndby. Han er tunesisk landsholdsspiller med halvandet år tilbage af kontrakten, så hvem ved?, siger Carsten V. Jensen og fortsætter:

– Anis er en fin spiller, og han har gjort fine fremskridt her. Enten skal han se, om han kan forlænge sin aftale i Brøndby, eller også skal han videre på et tidspunkt.

Ifølge rygterne skulle den tyrkiske storklub Galatasaray blandt andre have Anis Slimane på ønskelisten. Det kan du læse mere om i artiklen herunder.

Medie: Storklub har Slimane med på ønskelisten

Brøndby IF er godt i gang med forberedelserne til forårsstarten på Superligaen. Næste opgave for de gul-blå er testkampen hjemme mod Elfsborg fredag. Opgøret sættes i gang klokken 14.00, og du kan se kampen på Brøndby TV+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer