1 min læsningAvis: Southampton og PSV jagter tidligere FCN-komet -tilbud på trecifret millionbeløb afvist

Der er bud efter den tidligere FC Nordsjælland-profil, Kamaldeen Sulemana. Men hans nuværende klub Rennes kræver flere penge for en potentiel transfer.

1 min læsning
Kamaldeen Sulemana transfer PSV Southampton
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Den tidligere FC Nordsjælland-profil og nuværende Rennes-spiller, Kamaldeen Sulemana, vækker interesse hos flere Premier League-klubber.

Således blev han i sidste uge sat i forbindelse med blandt andre Everton og Bournemouth.

Men nu skulle en tredje Premier League-klub i form af Southampton samt hollandske PSV Eindhoven så have gjort alvor af interessen. Franske L’Équipe beretter onsdag, at begge klubber skulle have sendt bud på 17 millioner euro – svarende til små 150 millioner kroner – efter Kamaldeen Sulemana.

Men det har efter sigende ikke været nok til at overbevise Kamaldeens nuværende klub Rennes. Således skriver avisen, at begge bud på Kamaldeen er blevet afvist.

Kamaldeen Sulemana skiftede fra FC Nordsjælland til Rennes i sommeren 2021 – angiveligt til et rekordbeløb på omkring 112 millioner kroner.

Den nuværende sæson har dog ikke budt på den helt store succes for Sulemana, og netop derfor rygtes han også væk fra klubben i løbet af januar måned. Hans nuværende aftale med Ligue 1-klubben strækker sig frem til sommeren 2026.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer