1 min læsningTre personer anholdt efter homofobiske tilråb på Anfield

Tre mænd er ifølge BBC blevet anholdt for at have tilkendegivet homofobiske ytringer under Liverpools kamp mod Chelsea på Anfield.

1 min læsning
Tre mænd er blevet anholdt på Anfield.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

I denne sæson har det engelske fodboldforbund forsøgt at komme homofobien til livs på de engelske stadions.

Flere episoder, der blandt andet inkluderer tilråb til den nu tidligere Everton-manager, Frank Lampard, har fået forbundet til at rette ekstra fokus på området og stramme restriktionerne på området.

I weekenden skete det så igen. Denne gang i på Anfield, hvor hjemmeholdet, Liverpool, tog imod Chelsea i Premier League.

Ifølge BBC er tre mænd på henholdsvis 23, 37 og 49 år således blevet anholdt for angiveligt at have sunget homofobiske sange fra lægterne og ind mod banen under kampen.

Reuters kan desuden berette, at to af de omtalte blev anholdt uden for Anfield, mens den sidste skulle være blevet pågrebet inde på stadion.

– Vi tolererer ikke hadforbrydelser af nogen form, og vi vil retsforfølge enhver, der findes ansvarlig for at have sunget stødende sange, siger Paul Sutcliffe, der var politiansvarlig under kampen, ifølge Reuters.

FA forbyder brugen af homofobisk udtryk efter Lampard-tilråb

De tre mænd kan nu se frem til karantæne fra de engelske Premier League-stadions, hvis de ender med at blive fundet skyldige i sagen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer