1 min læsningOfficielt: Grønning er færdig i AGF

Efter blot et halvt år tilbage i Danmark har AGF-angriberen Sebastian Grønning nu lukket en ny aftale, der igen sender ham til udlandet.

1 min læsning
Sebastian Grønning skifter til OFI Kreta - AGF
Foto: Mikkel Berg Pedersen/Freelance/Ritzau Scanpix

De seneste dage er rygterne om AGFs Sebastian Grønnings fremtid taget til.

Således har den 25-årige angriber været rygtet på vej væk fra AGF – og her skulle flere klubber i udlandet have haft interesse.

Men nu har Sebastian Grønning så endelig fået sin fremtid på plads. Grønning skifter således AGF og Superligaen ud med den bedste græske række og OFI Kreta.

Sebastian Grønning skiftede til AGF så sent som i sommer, efter et kort og mindre vellykket ophold i sydkoreanske Suwon Bluewings.

– Sebastian Grønning havde en ambition om at eftersætte mere spilletid et andet sted end i AGF. Og det er nu lykkes at finde en god løsning for alle parter, så Sebastian kan fortsætte sin karriere i græsk fodbold.

– Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Sebastian og vi ønsker ham held og lykke med de nye udfordringer, lyder det fra sportschef Stig Inge Bjørnebye til klubbens hjemmeside.

AGF-forsvarer drømmer om at spille for Manchester City

I AGF blev det dog heller aldrig til den store succes. Således er det i alt blevet til 181 minutter på banen for klubben fordelt på ni kampe.

Se campo.dks interview med Sebastian Grønning, hvor han blandt andet fortæller om starten i AGF og drømmen om igen at skulle på udlandseventyr nedenfor

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer