2 min læsningHijack med omvendt fortegn? – Arsenal vil stjæle transferemner for næsen af Chelsea

Først snuppede Chelsea Mykhailo Mudryk for næsen af Arsenal. Nu kæmper klubberne angiveligt igen om de samme transferemner.

2 min læsning
Chelsea og Arsenal jagter Moisés Caicedo og Amadou Onana.
Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Premier League-klubben Chelsea FC har været særdeles aktive i dette transfervindue.

Den største handel af alle i løbet af januar må siges at være købet af den unge ukrainer, Mykhailo Mudryk, som angiveligt kostede i omegnen af 100 millioner euro – svarende til omkring 750 millioner kroner.

En handel som i lang tid så ud til at ende med Arsenal i Chelseas position. Men sådan gik det som bekendt ikke. Og selvom Chelsea har kastet om sig med penge i løbet af januar, så er den rige London-klub ikke nødvendigvis færdig med at handle.

Ifølge Evening Standard Sport er Chelsea nemlig interesseret i at hente den unge Brighton-midt Moisés Caicedo til klubben. Ligesom de blå fra London også har et godt øje til Evertons unge midtbanespiller, Amadou Onana.

Og her kommer Arsenal så igen ind i billedet. For de skulle nemlig også være på jagt efter en spiller til den centrale midt og samtidig have interesse for netop Caicedo og Onana.

Chelsea skulle angiveligt allerede have fået afvist to bud på Caicedo i løbet af januar. Begge på beløb over 55 millioner pund – svarende til mere end 450 millioner kroner. Hvorvidt Arsenal har lagt konkrete bud melder historien intet om.

Medie: UEFA vil stoppe kontroversiel transfer-tendens efter bemærkelsesværdige Chelsea-handler

Moisés Caicedo selv har senest udtalt, at han forventer at fortsætte som Brighton-spiller resten af sæsonen. Her citeres han blandt andre af den normalt troværdige transferjournalist, Fabrizio Romano, for at have sagt:

– Jeg er fokuseret på Brighton. Jeg er her, jeg spiller hver dag. Ting udefra generer mig ikke, og det fjerner heller ikke fokus, for jeg er kun fokuseret på Brighton.

Moisés Caicedo er fortsat på kontrakt i Brighton frem til sommeren 2025. Hvad angår Amadou Onana er han forsat på kontrakt i Everton frem til sommeren 2027.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer