Ren udtur: Premier League-angriber skadet i sin debut

West Ham har ikke heldet med sig i denne sæson. Senest er klubbens nyindkøbte angriber, Danny Ings, blevet skadet i sin debut for den nedrykningstruede Premier League-klub.

Danny Ings kommer til at være ude i flere uger med en skade.

De fleste kender nok til de perioder i livet, hvor man bare skal kæmpe dét ekstra, for at tingene lykkes.

Sådan må tilværelsen også føles i West Ham for tiden.

Premier League-klubben er nemlig højst overraskende blevet en del af nedrykningsstriden i denne sæson, hvor særligt manglende mål har været en udfordring.

For at bekæmpe problemet med de manglende mål, har man derfor forstærket angrebet med Danny Ings denne vinter.

Her måtte West Ham punge ud med angiveligt 15 millioner pund, svarende til 127 millioner kroner, for at hente den 30-årige englænder til klubben fra Premier League-konkurrenterne Aston Villa.

Lørdag fik Danny Ings så sin debut for West Ham, da de sejrede med 2-0 over Everton i en vaskeægte bundgyser.

Men til trods for at være blevet skiftet ind med små 20 minutter tilbage af opgøret, nåede West Ham-angriberen at pådrage sig en skade i kampens døende minutter.

Det skriver The Guardian.

Highlights: To Bowen-scoringer var nok, da West Ham slog Everton i bundgyser

West Ham-manager David Moyes må ifølge mediets oplysninger vente i flere uger, inden han har den nyerhvervede angriber til rådighed igen.

Det må alt andet lige være bet for London-klubben, der aktuelt indtager en 16. plads i Premier League – blot et enkelt point over nedrykningsstregen.