2 min læsningMbappé smadrede modstander på egen hånd: Skrev ny PSG-historie

Kylian Mbappé nettede hele fem gange, da PSG mandag sendte undertippede Pays de Cassel ud af den franske pokalturnering.

2 min læsning
Kylian Mbappé satte ny målrekord for PSG mandag aften, da storholdet smadrede Pays de Cassel

Kylian Mbappé har næse for mål.

Det fik den franske stjerne bevist endnu en gang, da han mandag aften scorede hele fem af slagsen i PSG’s 7-0-sejr over Pays de Cassel.

Og hvem er Pays de Cassel så?

Det er såmænd en flok amatørspillere fra den sjettebedste række i Frankrig.

Selvom Pays de Cassel må siges at have været undertippede til opgøret mod PSG, så valgte den franske storklub at stille med stjerner som Kylian Mbappé og Neymar fra start i pokalopgøret.

Særligt Kylian Mbappé tog ikke let på opgaven, da han som nævnt nettede hele fem gange.

De fem scoringer fra franskmanden gør ham samtidig til den første PSG-spiller nogensinde til at lykkedes med den bedrift – at score fem gange i samme kamp.

Pays de Cassel formåede ellers højst overraskende at holde stand i næsten en halv time. Med 28 minutter spillet gik det dog grueligt galt.

Først var det Mbappé, derefter Neymar, og så Mbappé igen – og igen.

I løbet af sølle 11 minutter gik stillingen altså fra 0-0 til 4-0, og Kylian Mbappé havde pludseligt scoret et hattrick.

Journalist: Messi vil ikke forlænge med PSG

I anden halvleg kom også Carlos Soler på måltavlen, mens Mbappé altså skrev sig i PSG’s historiebøgerne med to mål mere til resultatet 7-0.

En mindeværdig aften for Kylian Mbappé og PSG, men utvivlsomt også for amatørerne fra den sjettebedste række i fransk fodbold.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer