1 min læsningHighlights: Hattrick-Haaland stjal showet i City-sejr over Wolves

Erling Haaland kunne notere sig for endnu et hattrick, da han søndag viste sig værende for stor en mundfuld for Wolves.

1 min læsning
Soccer Football - Premier League - Manchester City v Wolverhampton Wanderers - Etihad Stadium, Manchester, Britain - January 22, 2023 Manchester City's Erling Braut Haaland celebrates scoring their third goal and his hat-trick with John Stones, Rodri and Riyad Mahrez REUTERS/Phil Noble EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Et hattrick efter 54 minutter, og så blev han ellers pillet ud.

Erling Haaland viste sig endnu en gang frem som en norsk målmaskine, da han søndag scorede alle målene i Manchester Citys 3-0-sejr hjemme over Wolverhampton. Det er hans fjerde hattrick i 19 Premier League-kampe.

Fem minutter efter sit fuldendte hattrick vurderede Manchester City-manager Pep Guardiola så, at det var tid til skifte Erling Haaland ud. Om det var for at spare på nordmanden, eller om han havde ondt af Wolves-forsvaret, vides ikke.

Se kampens højdepunkter og statistikker under reklamen

Manchester City 1-0 Wolverhampton (Erling Haaland, 40′):

Manchester City 2-0 Wolverhampton (Erling Haaland, 49′):

Manchester City 3-0 Wolverhampton (Erling Haaland, 54′):

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer