Highlights: Drømmemål da Brighton stjal et point til allersidst mod Leicester

Leicester tog lørdag imod Brighton på King Power Stadium, og underholdningen var i dén grad i top.

Højdepunkter Leicester-Brighton, highlights Premier League.

Det blev 2-2 og dermed et tiltrængt point til Leicester, da de lørdag tog imod Brighton hjemme på King Power Stadium.

Her diskede Brightons japanske Kaoru Mitoma op med at vaskeægte drømmemål og sendte gæsterne i front i det 26. minut, men allerede 11 minutter senere fik netop indskiftede Marc Albrighton bragt balance i regnskabet. 1-1.

I det 63. minut var det så Leicesters tur til at være på sejrskurs, da Harvey Barnes bragte hjemmeholdet i front med 2-1. Med to minutter tilbage af den ordinære spilletid ville blot 18-årige Evan Ferguson det dog anderledes, da han scorede til 2-2 for Brighton og dermed sikrede det ene point for gæsterne.