1 min læsningAvis: Viktor Fischer tæt på skifte

Viktor Fischer er angiveligt tæt på at skifte til svensk fodbold. Skiftet forventes at blive offentliggjort i løbet af den kommende uge.

1 min læsning
Viktor Fischer på plads i AIK
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Viktor Fischer spejder langt efter spilletid i belgiske Royal Antwerp, og det vil svenske AIK angiveligt slå kapital af.

I hvert fald skrive den svenske avis Sportbladet lørdag aften, at AIK skulle være tæt på at hente den danske offensivspiller.

Klubbens direktør, Manuel Lindberg, skulle have fortalt, at man arbejder på at hente en 28-årig nordisk tilføjelse, og ifølge Sportbladets oplysninger er det altså Viktor Fischer, der her er tale om.

Forhandlingerne mellem parterne skulle være i fuld sving, og det forventes, at man kan præsentere den tidligere FCK-spiller i løbet af de kommende uger.

AIK endte som nummer fem i Allsvenskan i den forgangne sæson.

Viktor Fischer har fået 46 minutters spilletid for Royal Antwerp i den hjemlige liga i denne sæson, fordelt over seks forskellige kampe med korte indhop.

Den 28-årige dansker skiftede i sommeren 2021 fra F.C. København til Royal Antwerp, og hans nuværende kontrakt løber frem til sommeren 2025.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer