1 min læsningAGF-boss åbner op om angribers utilfredshed: Han vil væk

Sebastian Grønning har været AGF i under fem måneder, men søger ifølge AGF-træner Uwe Rösler søger angriberen allerede nu nye græsgange.

1 min læsning
Sebastian Grønning har fortalt Uwe Rösler, at han vil væk fra AGF.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Sebastian Grønning er ikke tilfreds.

Den danske angriber har været i AGF i under fem måneder, men er ifølge AGF’s cheftræner, Uwe Rösler, allerede på vej væk Aarhus.

Grønning skulle angiveligt være utilfreds med den begrænsede mængde spilletid og har ikke tænkt sig at stille sig tilfreds med pladsen på AGF-bænken.

I et interview med Aarhus Stiftstidende fortæller Uwe Råosler åbent om, at han har været i dialog med den tidligere AaB- og Viborg-angriber.

– Vi har haft flere gode, åbne samtaler, og Sebastian Grønning har været meget ærlig omkring, hvor han står, fortæller AGF-træneren.

– Det har jeg stor respekt for. Han har kigget mig i øjnene, og sagt, at han ønsker at forlade AGF for at få noget fast spilletid et andet sted, tilføjer han.

Grønning skiftede tilbage til Superligaen, da han efter et seks måneders ophold i sydkoreanske Suwon Bluewings skiftede til AGF sidste sommer.

I efterårssæsonen er det dog kun blevet til ni kampe for AGF, og han er således nu på udkig efter fast spilletid et andet sted.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer