1 min læsningMedie: Chelsea vil forlænge med engelsk landsholdsspiller – Liverpool klar til at slå til

Chelsea arbejder angiveligt på at forlænge kontrakten med Mason Mount, alt imens Liverpool også lurer på den engelske midtbanespiller.

1 min læsning
Mason Mount er i forhandlinger om en ny kontrakt med Chelsea.
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Chelsea arbejder angiveligt ihærdigt på en forlængelse af Mason Mounts kontrakt.

Den engelske landsholdsspiller har 18 måneder tilbage på sin kontrakt, men er ikke endnu blevet enig med klubben om en forlængelse af den.

Og ifølge The Guardian skulle det være blevet bemærket i den røde del af Merseyside, hvor Liverpool angiveligt skulle være lede med lys og lygte efter en ny midtbanespiller.

Ifølge det engelske medie skulle Liverpool angiveligt være klar til at melde sig på banen, hvis situationen forbliver uændret, og Chelsea altså ikke kan nå til enighed med Mount om en forlængelse.

Med en løn på over 635.000 kroner i ugen er englænderen en af de lavest tjenende spillere på Chelseas lønningsliste, og ifølge The Guardian ønsker han en betragtelig lønforhøjelse, hvis en forlængelse skal have hans signatur.

De skriver dog også, at klubben skulle være villige til at være meget generøse i forhandlingerne med en af deres hjemmegroede og mest værdsatte spillere.

Chelsea-bud på ombejlet midtbane-profil afvist

Udover Liverpool skulle Mason Mount også have trukket interesse fra Juventus.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer