1 min læsningHighlights: Leipzig og Bayern delte i topbrag i Bundesligaen

I et intenst topopgør i den tyske Bundesliga nappede Leipzig et enkelt point mod førerholdet fra Bayern München.

1 min læsning
Bayern München spillede 1-1 mod RB Leipzig i Bundesligaen.
Foto: Annegret Hilse/Reuters/Ritzau Scanpix

Der var tale om en regulær seks pointskamp, da Leipzig fredag tog imod Bayern München i et opgør, der endte 1-1 og en pointdeling.

Med seks point op til Bayern München, som indtager ligaens førsteplads, kunne Leipzig ellers tage en vigtig skalp i jagten på klubbens første mesterskab nogensinde.

Det blev dog en opgave, der, selvom Leipzig spillede flot op mod de regerende tyske mestre, viste sig at være for stor til, at den forholdsvis nye Bundesligaklub kunne overkomme den.

Der skulle gå 37 minutter, før Bayern München slog først. En indøvet kombination fra en standardsituation endte for hovedet af Erik Maxim Choupo-Moting, som kunne heade de tyske mestre på sejrskurs.

Men Leipzig ville det anderledes, og kort inde i anden halvleg kunne Marcel Halstenberger sende den udlignende kasse i nettet.

Leipzig var uden deres offensive es, Christopher Nkunku, som sad ude med skade, og hverken Leipzig eller Bayern fik sat den afgørende scoring ind.

Officielt: Bayern München henter garvet keeper

Dermed endte opgøret med en pointdeling, som Bayern velsagtens kan være bedst tilfreds med, mens Leipzig stadig halter efter deres sportslige storebror i Bundesligaen.

RB Leipzig 0-1 Bayern München (Choupo-Moting, 37′)

RB Leipzig 1-1 Bayern München (Halstenberger, 52′)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer