2 min læsningThomas Bælum om størrelsen på Helenius-kontrakt: Man skal trække momsen fra

Der har været skrevet meget om Nicklas Helenius' angiveligt store lønpakke i AaB. Men man skal lige trække momsen fra, siger AaB-direktøren Thomas Bælum.

2 min læsning
Thomas Bælum sætter ord på Nicklas Helenius løn
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Tirsdag aften offentliggjorde Superligaklubben AaB, at man havde hentet Nicklas Helenius hjem til Aalborg fra Silkeborg IF på en kontrakt, der løber frem til 31. december 2025.

Dermed skifter Nicklas Helenius fra et hold i den umiddelbare Superliga-top til et hold i den umiddelbare Superliga-bund. Det har fået medier til at spekulere i, om det – udover kærligheden til sin tidligere klub – kunne have noget med løncheckens størrelse at gøre.

Tirsdag, kort før skiftet blev officielt, berettede Ekstra Bladet om, at AaB skulle være klar til at fordoble den lønpakke, som Nicklas Helenius modtog i Silkeborg. Det skulle ifølge mediets oplysninger betyde, at klubben skulle være klar til at betale omtrent 250.000 kroner om måneden for Helenius.

Derfor spurgte campo.dk da også ind til AaBs aftale med Nicklas Helenius, da man onsdag tog en snak med AaBs administrerende direktør og fungerende sportschef, Thomas Bælum.

Han var dog ret hurtig til at afværge spørgsmålet og ville ikke umiddelbart kommentere på Helenius’ kontrakt. Alligevel gav han et lille indblik.

– Jeg kommenterer ikke på spillernes aftaler og heller ikke transferaftaler. Det lader jeg andre om at spekulere om.

– Jeg vil dog sige, at jeg tror, at man skal trække momsen fra, forklarede Bælum kort.

Helenius på første dag i AaB: Det’ min hjemmebane

Bælum kunne desuden fortælle, at man er rigtig glade for, at det er lykkes klubben at hente Helenius tilbage, og at Helenius skulle være allerhøjest på klubbens ønskeliste i dette transfervindue.

Hør Thomas Bælum forklare mere om, hvorfor AaB valgte at hente Helenius tilbage til klubben, hvad man forventer Helenius kan bidrage med og hvad planen er for AaB i den kommende del af transfervinduet i videoen øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer