1 min læsningSpændende: Nu kan du høre dommernes kommunikation under kampene

Et nyt og spændende tiltag vil gøre det muligt at kunne høre dommernes kommunikation i forbindelse med VAR-situationer.

1 min læsning
Man kan fremover høre dommernes kommunikation i forbindelse med VAR-situationer.

‘Hvad fa**** tænker han på!?’

Er man en af de mange fodboldfans, der gennem tiden ikke altid har været enig med alle fodbolddommernes beslutninger, er der interessant nyt på vej.

Således vil det fremover være muligt at kunne følge med i dommernes kommunikation, mens man sidder hjemme i sin sofa og ser kampene.

Det nye tiltag blev besluttet onsdag, da IFAB (International Football Association Board) havde sit årlige forretningsmøde på Wembley i London.

Her oplyser IFAB, at dommernes kommunikation i forbindelse med VAR-relaterede beslutninger fremover vil blive sendt ud gennem højtalerne til tilskuerne på stadion og ud gennem skærmene til seerne derhjemme.

Der i er første omgang tale om en testperiode af et års varighed, og det nye tiltag kommer til at blive afprøvet i internationale turneringer.

Tema om hadbeskeder og dødstrusler: Han havde mere travlt med at svine mig til end at tage vare på sit grædende spædbarn – del 4 af 4

Den første test finder sted allerede den 1. februar, hvor man altså vil kunne høre dommernes overvejelser og ræsonnement i forbindelse med VAR-kendelser.

Her bliver det verdensmesterskabet for klubhold, der får lov til at blive første forsøgskanin. En turnering, som blandt andre Real Madrid og Flamengo deltager i.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer