2 min læsningNeestrup om Clem-forlængelse: Det her er kun starten for ham

F.C. Københavns cheftræner, Jacob Neestrup, mener, at William Clem er et meget stort talent med et stærkt fundament.

2 min læsning
Jacob Neestrup og Peter Christiansen har stor tiltro til William Clem.

F.C. København kunne torsdag formiddag dele nyheden om, at man har forlænget kontrakten med 18-årige William Clem.

Den unge midtbanespiller rykkes samtidig permanent op i førsteholdstruppen, hvor han formentlig kommer til at have endnu mere med klubbens cheftræner, Jacob Neestrup, at gøre.

FCK-træneren fortæller i forbindelse med kontraktforlængelsen, at William Clem allerede er en integreret del af truppen.

– William er et meget stort talent med en meget høj spilintelligens og modenhed i sit spil, siger Jacob Neestrup til FCK’s hjemmeside og fortsætter:

– Han er en moderne midtbanespiller, der er stærk taktisk og har en rigtig god fornemmelse af kampene, og hvilke beslutninger, han skal træffe både med og uden bold.

– Han har stadig mange ting, han kan blive endnu bedre til, men fundamentet er stærkt, og han arbejder seriøst hver eneste dag, så det her er kun starten for ham.

F.C. København forlænger med stortalent

Jacob Neestrup er ikke ene om at se et stort potentiale i William Clem.

Også F.C. Københavns sportsdirektør, Peter Christiansen, har stor fidus til den unge midtbanestyrmand.

– Alle, der har arbejdet med ham ved, at han har evnerne, men det kræver også en stærk mentalitet og karakter at træde ind på den helt store scene, som William har gjort det.

– Han har grebet sin chance, og han har helt sikkert potentiale til at blive en topspiller, hvis han fortsætter sin udvikling i de kommende år, siger sportdirektøren.

William Clem fik debut i både Superligaen og Champions League i efteråret, hvor han blandt andet spillede fra start ude mod Sevilla og hjemme mod Dortmund i Champions League.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer