2 min læsningEfter ‘uacceptabel opførsel’: AaB-spiller får ophævet kontrakten

AaB oplyser torsdag, at man har valgt at ophæve kontrakten med Yahya Nadrani grundet en episode med 'uacceptabel opførsel'.

2 min læsning

En episode sidst på efteråret har nu fået AaB til at ophæve kontrakten med Yahya Nadrani.

Det oplyser AaB i en pressemeddelelse og på klubbens sociale medier torsdag.

Aab beskriver ikke episoden nærmere, men oplyser følgende:

– Efter en episode i november med uacceptabel opførsel over for en holdkammerat blev det besluttet, at Yahya Nadrani øjeblikkeligt stoppede med at træne sammen med den øvrige Superligatrup.

Yahya Nadrani tilsuttede sig AaB så sent som i september 2022, efter han havde tilbragt de tre forrige sæsoner hos belgiske RFC Searing.

– Vi ønsker Yahya held og lykke i sin videre færd, siger AaB’s administrerende direktør og fungerende sportschef Thomas Bælum.

Den 26-årige midtstopper nåede at spille tre kampe for AaB.

Den sidste af de tre kampe blev spillet den 6. november, hvor han var på banen under hele opgøret, da AaB tabte 2-1 hjemme mod Silkeborg IF.

Ugen efter var han ikke udtaget til truppen mod FC Nordsjælland.

Helenius på første dag i AaB: Det’ min hjemmebane

Det har tidligere været fremme, at episoden med uacceptabel opførsel skulle være opstået umiddelbart før kampen mod Silkeborg IF den 6. november.

Ifølge blandt andre Ekstra Bladet skulle Yahya Nadrani i kølvandet på en ophedet diskussion have truet Younes Bakiz i omklædningsrummet inden kampstart.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer