2 min læsningTransferjournalist: Bayern München har ny målmand på plads

FC Bayern München skulle nu have sikret sig en erstatning til Manuel Neuer, som lige nu må se til fra sidelinjen med et brækket ben.

2 min læsning
FC Bayern München henter Yann Sommer
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

Både før og under transfervinduet denne januar har FC Bayern München været på jagt efter en ny målmand.

Klubbens normale førstevalg mellem stængerne, Manuel Neuer, er nemlig ude resten af sæsonen, efter han på uheldig vis brækkede benet på en skiferie kort efter Tysklands VM-exit.

Og nu ser alt ud til, at den tyske storklub har fundet en passende erstatning til målmandspositionen. Det melder den normalt troværdige transferjournalist, Fabrizio Romano, på Twitter.

Her skriver Romano, at klubben har færdiggjort en aftale med Borussia Mönchengladbachs Yann Sommer. Og med sin kendt catchphrase; ‘Here we go!’ melder han skiftet sikkert.

Romano skriver, at der skulle være tale om en permanent aftale, der løber frem til sommeren 2025.

Derudover henviser han til, at prisen på Yann Sommer skulle være 8 millioner euro – svarende til små 60 millioner kroner – med bonusser, der kan få aftalen til at stige med yderligere 11 millioner kroner.

Medie: Real Madrid øjner stjerne i Bayern München

Det oplyses desuden, at Sommer vil gennemgå det nødvendige lægetjek inden for de næste par timer, hvorefter han vil blive præsenteret som ny spiller i det sydtyske.

Yann Sommer forlader således Borussia Mönchengladbach efter at have været tilknyttet i klubben i mere end otte år. Han har i skrivende stund repræsenteret klubben i imponerende 335 kampe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer