1 min læsningMedie: Æresdivisionsklub henter Brentford-dansker

Der er bud efter en af Brentfords mange danskere, som nu skulle være på plads i en hollandsk klub på en lejeaftale.

1 min læsning
Mads Bech Sørensen skifter til Groningen på en lejeaftale
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

Premier League-klubben Brentford kan bryste sig af at have en del danskere på både spiller- og stabsiden.

På trænerbænken sidder cheftræner, Thomas Frank, og assistenttræner, Claus Nørgaard, mens der blandt spillernavnene kan nævnes Mathias ‘Zanka’ Jørgensen, Mads Roerslev, Christian Nørgaard, Mathias Jensen, Mikkel Damsgaard og Mads Bech Sørensen.

Men nu kan Brentford muligvis se frem til snart at blive en dansker fattigere. Det skriver det hollandske medie, RTV Noord, som oplyser, at en hollandsk klub har et godt øje til en Brentfords danskere.

Ifølge mediet er det hollandske FC Groningen, som skulle være interesseret i at hente den 24-årige Brentford-stopper, Mads Bech Sørensen.

Og nu bekræfter B.T. så, at aftalen skulle være faldet på plads mellem parterne. Ifølge mediets oplysninger skulle Brentford og FC Groningen være blevet enige om en øjeblikkelig lejeaftale.

Mads Bech Sørensen har ikke været en del af Brentford-manager, Thomas Franks, planer i denne sæson. I det seneste transfervindue blev Sørensen således udlejet til franske OGC Nice, men uden succes. Denne vinter er Sørensen så igen vendt tilbage til Brentford, men her ser det også ud til, at udsigterne er lange i forhold til spilletid.

Mads Bech Sørensen har i skrivende stund under et halvt år tilbage af sin Brentford-kontrakt, da kontrakten udløber denne sommer. Han har foreløbigt spillet 72 kampe for Brentford.

Ingen kan slå Thomas Frank: Fører Brentford til længste ubesejrede stime i over 80 år

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer