2 min læsningSilkeborg-sportschef om Helenius-salg: Krævede overvejelser

Det krævede grundige overvejelser for Silkeborgs sportschef, Jesper Stüker, at sælge klubbens fungerende anfører, men man accepterede et fornuftigt købstilbud.

2 min læsning
Silkeborg sælger Nicklas Helenius
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Tirsdag aften står det klart, at Nicklas Helenius nu er fortid i Silkeborg, ligesom han nu er en del af fremtiden i AaB.

Således har begge klubber tirsdag offentliggjort, at man er nået til enighed om en transfer, der sender Helenius til AaB.

Men det har ikke været uden grundige overvejelser fra Silkeborg og klubbens sportschef, Jesper Stüker. Silkeborg siger nemlig nu farvel til klubben fungerende anfører og en spiller, der har været garant for mål de seneste sæsoner.

På Silkeborg IFs hjemmeside fortæller Stüker, at man har valgt at acceptere tilbudet – først og fremmest fordi AaB har givet et fornuftigt købstilbud, men også fordi Nicklas Helenius selv har ønsket det.

– AaB har vist et stort ønske om at hente Nicklas Helenius hjem til det nordjyske, og vi har nu accepteret et fornuftigt købstilbud. Det har selvfølgelig krævet visse overvejelser at sælge den fungerende anfører og sidste sæsons topscorer, men vi føler os rigtig godt besat på angriberposten og har også en trupstørrelse at tage hensyn til, siger sportschef Jesper Stüker.

– Samtidig har Nicklas haft en drøm om at vende tilbage til Aalborg og hjælpe AaB, og vi siger derfor nu farvel og tak for en kæmpe indsats for SIF, hvor vi alle vil huske ham som en meget vigtig figur i de seneste års opture.

Officielt: Helenius skifter til AaB

Nicklas Helenius skifter til AaB på en kontrakt, der løber frem til den 31. december 2025.

Mandag kom det frem, at overgangssummen for Nicklas Helenius angiveligt skulle være i omegnen af fem millioner kroner.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer