2 min læsningMedies dom: Her er Uniteds Eriksen-dilemma

Christian Eriksen har været en succesfuld historie i Manchester United, men ifølge et medie står klubben nu over for et lille Eriksen-dilemma.

2 min læsning
Manchester United er afhængige af Christian Eriksen.
Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

Christian Eriksen er startet godt ud i sin Manchester United-karriere.

Således har danskeren høstet godt med roser for sin præstationer iklædt den røde trøje. Her roses han blandt andet for sin rolighed, sin styring af tropperne som playmaker på den centrale midt og for sin andel i Manchester Uniteds genopstandelse.

Faktisk har Eriksen været så god, at han efterhånden kan udgøre et problem for Manchester United og klubbens manager, Erik ten Hag. Det skriver lokalmediet Manchester Evening News.

Mediet lægger blandt andet vægt på, at Eriksen har gjort det bedre, end man på forhånd havde forventet. Faktisk så godt, at Manchester United angiveligt er gået hen at blevet afhængige af danskerens præstationer på midten.

– Hans indflydelse har været så stor, at han har spillet en rolle i hver eneste kamp på tværs af alle turneringer, siden han kom til klubben, selv om han kun har spillet fuldtid én gang siden returen fra VM, skriver mediet blandt andet og fortsætter:

– Uniteds problem med Eriksen er, at han har overgået forventningerne så meget, at de nu har svært ved det uden ham.

Tilbage på toppen: Assist bringer Eriksen i fint selskab

Ifølge mediet er problemet, at Eriksens minutter skal styres omhyggeligt. Hans præstationer har det nemlig med at falde efter længere perioder uden pauser, skriver mediet.

Derfor skal danskeren ifølge deres analyser have plads til at få pause fra tid til anden, for at han kan præstere bedst muligt. Og de pauser kan presse United, som ifølge mediet er afhængige af Eriksens præstationer.

Det forventes dog ikke, at Eriksen bliver sparet i den kommende Premier League-kamp mod Crystal Palace, som afvikles onsdag. Det samme gælder iøvrigt til søndagens topkamp mod Arsenal.

Christian Eriksen har spillet 27 kampe for Manchester United på tværs af alle turneringer siden sit skifte. Her er det blevet til to mål og 8 assists. Eriksen har fortsat kontrakt med Manchester United frem til sommeren 2025.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer