2 min læsningThomas Frank og Brentford nærmer sig de europæiske pladser: Det er vigtigt at drømme

Det går rigtig godt i Brentford for tiden, der efterhånden gør sig til i Premier League i kampen om de europæiske pladser.

2 min læsning
Thomas Frank og Brentford drømmer om kvalifikation til de europæiske turneringer.
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Lørdag aften var Thomas Franks Brentford-mandskab igen i kamp i Premier League, hvor man skulle forsøge at fortsætte den gode stime af resultater imod Bournemouth.

Og det lykkes som bekendt for Franks tropper at hive sejren hjem. Resultattavlen viste stillingen 2-0 til Brentford, da dommeren fløjtede for sidste gang i opgøret.

Dermed gør Brentford sig nu godt til i den øverste halvdel af Premier League. Resultatet efterlader Thomas Frank og co. på en flot ottendeplads i ligaen – blot fire point fra Tottenham på femtepladsen og dermed en plads i Europa.

Derfor kan man fristes til at spørge ind til, om næste mål for Brentford er en plads i de europæiske turneringer i næste sæson. Og det valgte man også at gøre hos Sky Sports efter lørdagens sejr.

Og her var den danske Brentford-manager ikke helt afvisende. For selvfølgelig drømmer man om at spille europæisk fodbold – også i Brentford.

– Det er vigtigt, at vi drømmer. Alle har brug for drømme og ambitioner. Erik ten Hag sagde for nyligt noget om Alex Ferguson, der i sin tid sagde, at sæsonen først starter i april. Hvis vi begynder at tænke for langt frem lige nu, får vi et problem, lød det fra Thomas Frank efter kampen.

Ingen kan slå Thomas Frank: Fører Brentford til længste ubesejrede stime i over 80 år

– Det er vigtigt, at vi fejrer vores sejre, men bagefter er det vigtigt, at vi arbejder hårdt, og så må vi se, hvor vi ender henne i tabellen. I dag spillede vi ikke en topkamp, men hvor mange perfekte kampe spiller man egentlig i løbet af en sæson? Fire eller fem? Men det var en fortjent sejr i dag.

Brentford indtager i skrivende stund en ottendeplads i Premier League. Flere hold omkring Brentford i tabellen har dog stadig en kamp i hånden.

Se den fulde Premier League-stilling herunder

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer