1 min læsningMedie: Juventus koger back-kandidatfeltet ned til to – Mæhle iblandt

Joakim Mæhle er fortsat på blokken i Juventus, der nu har to kandidater til overvejelse som erstatning for Juan Cuadrado.

1 min læsning
Joakim Mæhle Juventus
Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Juventus er på jagt efter en erstatning for colombianske, Juan Cuadrado, der har kontraktudløb til sommer.

Og i deres søgen efter en erstatning gik der i slutningen af 2022 rygter i de italienske medier om, at danske Joakim Mæhle var på blokken i forhold til en transfer allerede i januar.

De rygter er nu igen begyndt at florere. Men denne gang er det ikke kun Joakim Mæhle, der meldes at være på listen i den italienske storklub fra Torino.

Ifølge det italienske medie Calciomercato24 står kampen om en kontrakt i Juventus nu mellem førnævnte Joakim Mæhle og den portugisiske Manchester United-back, Diogo Dalot.

Mediet oplyser, at Juventus angiveligt skulle overveje begge spillere nøje, men samtidig kun er interesseret i at hente en af dem til klubben – og der nævnes intet om, hvem der er spidskandidat.

Der meldes dog om fremragende relationer mellem Atalanta og Juventus, der kan hjælpe en mulig Mæhle-transfer på vej. Ligesom det også oplyses, at Mæhle kan hentes for 15 millioner euro – svarende til omkring 112 millioner danske kroner.

Medie: Italiensk storklub viser konkret interesse for dansk angriber

Joakim Mæhle, som foreløbigt står noteret for 75 kampe for Atalanta, har fortsat kontrakt i klubben frem til sommeren 2025.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer