2 min læsningXavi før Super Cup-finale: Vi skal altid vinde – vi er Barca

FC Barcelonas manager, Xavi, er klar til Super Cup-finalen mod Real Madrid. Og her vil alt andet end en sejr være skuffende for klubben.

2 min læsning
FC Barcelona-cheftræner Xavi er klar til Super Cup-finalen mod Real Madrid.
Foto: Giuseppe CACACE / AFP.

Der venter et sandt El Clasico-opgør, når FC Barcelona søndag tørner sammen med Real Madrid i den spanske Super Cup-finale.

Og selvom Real Madrid trak sig sejrrigt ud af det seneste LaLiga-opgør mellem de to kombattanter, så forventer FC Barcelonas manager, Xavi, at Barca kan vinde finalen og tage trofæet med hjem til klubben.

Det fortæller Xavi på pressemødet frem mod opgøret.

Her fortæller han, at det er et meget anderledes FC Barcelona-mandskab, der søndag skal i kamp mod Real Madrid.

– Det er en anderledes situation i forhold til, da vi mødte Real Madrid sidste gang. Vi har alle spillere klar, så det er allerede en stor forskel fra sidst.

– Vi skal vise vores personlighed og vores spillestil og forsøge at kontrollere de farlige kontraangreb, som Real Madrid har. Vi skal prøve at afvæbne dem. De er meget stærke både fysisk i forsvaret, på midtbanen og i angrebet. Vi vil gøre vores bedste for at vinde trofæet.

Medie: Ronaldinhos søn på prøvetræning i Barcelona

Ifølge Barcelona-manageren er der altid en forventning om, at FC Barcelona skal kæmpe med om trofæer – og også til at klubben vinder trofæer.

– Vi er her for at vinde. Vi vil bringe trofæet tilbage til Barcelona. Vi skal altid vinde, vi er Barca. Det forventes, at vi vinder titler – og sådan er det. Sådan er presset i en storklub som FC Barcelona – og sådan skal det være. Det giver os motivation. Specielt i et møde med Real Madrid, slutter Xavi.

Den spanske Super Cup-finale mellem FC Barcelona og Real Madrid løber af stablen søndag klokken 20:00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer