2 min læsningTransferjournalist melder ‘here we go’: Chelsea snupper eftertragtet ukrainer for næsen af Arsenal

Fabrizio Romano mener nu at vide, at det er et spørgsmål om tid, før Chelsea kan præsentere Mykhaylo Mudryk som ny Chelsea-spiller.

2 min læsning
Fabrizio Romano melder nu, at Mudryk er på plads i Chelsea.
Foto: Violeta Santos Moura/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Alt tydede på, at Mykhaylo Mudryk skulle være Arsenals nye offensive és.

Så sent som lørdag formiddag meldte transferjournalist Fabrizio Romano, at forhandlingerne mellem Arsenal og Shakhtar Donetsk fortsatte, efter den ukrainske klub havde afvist Arsenals bud på cirka 700 millioner kroner.

Men meget er sket i løbet af lørdagen, og pludselig er Mudryk-sagaen vendt på en tallerken. Romano melder nemlig nu, at det er et spørgsmål om tid, før Mudryk kan præsenteres som Chelsea-spiller.

Tidligt lørdag aften kom de første meldinger fra journalisten, der kunne fortælle, at Chelseas ledelse nu var i Polen for at forhandle med Mudryks lejr. Herefter har tingene taget fart.

Modsat Arsenal var Chelsea angiveligt villige til at imødekomme Shakhtars værdisættelse af ukraineren på 100 millioner euro (Knap 750 millioner kroner) og en aftale klubberne imellem kom altså hurtigt i hus.

Således er en aftale om de 750 millioner kroner for Mudryk kommet i hus i løbet af aftenen, og Shakhtars guldfugl skulle være klar til lægetjek allerede søndag.

Journalist: Chelsea melder sig på banen – vil stjæle stjernefrø fra Arsenal

Aftalen skulle inkludere en lang kontrakt til Mudryk, som holder ham på Stamford Bridge indtil 2030.

I sine 44 kampe for Shakhtar Donetsk har 22-årige Mudryk scoret 12 mål og lavet 17 assist.

Chelsea har sidenhen bekræftet på klubbens hjemmeside, at man er tæt på at have en aftale i hus med Shakhtar Donetsk om Mudryk.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer