1 min læsningKlopp efter Liverpool-‘lavpunkt’: Kan ikke huske en ringere kamp

Jürgen Klopp kan ikke huske, at hans Liverpool-hold har spillet en kamp, som var dårligere, end hvad de præsterede i 3-0-lussingen mod Brighton.

1 min læsning
Jürgen Klopp kalder nederlaget til Brighton for et lavpunkt i hans tid som Liverpool-manager.
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

Ydmygelsen var total på The Amex lørdag eftermiddag.

Liverpool fik en lussing af de helt store, da de tabte med hele 3-0 til Brighton i en kamp, hvor man skulle spejde langt efter en god Liverpool-præstation.

Det var naturligvis heller ikke en præstation, der var tilfredsstillende i Liverpool-manager Jürgen Klopps øjne. Faktisk kan tyskeren ikke huske, at Liverpool har spillet dårligere, end de gjorde lørdag.

– At gøre det bedre end i dag bliver nemt, for det her var et lavpunkt, siger en skuffet Klopp efter kampen og fortsætter:

– Jeg kan ikke huske en værre kamp, så det bliver ikke for svært at forbedre dagens præstation. Vi kan ikke tage andet end dårlige ting med fra kampen.

Liverpool har dog – i hvert fald resultatmæssigt – spillet dårligere kampe under Klopp. Blandt andet tabte man i 2020/2021-sæsonen 7-2 til Aston Villa og tre sæsoner inden da tabte man 5-0 mod Manchester City.

Medie: Nordsjælland-profil på vej til Benfica – afviste Liverpool og Brentford på vejen

Med nederlaget til Brighton har Liverpool nu syv point op til Newcastle, som i øjeblikket sidder på fjerdepladsen, som giver en billet til næste sæsons Champions League.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer