Highlights: Brentford fortsætter flot stime efter danskerscoring og sejr over Bournemouth

Brentford er nu ubesejret i de seneste syv Premier League-kampe, efter de lørdag aften slog Bournemouth med 2-0.

Brentford-Bournemouth højdepunkter, Premier League highlights.

Det kører som smurt i Brentford for tiden, hvor man lørdag sejrede med 2-0 over Bournemouth, og dermed nu er ubesejret i de seneste syv kampe Premier League.

Kampens første scoring faldt i det 39. minut, da Ivan Toney først tilkæmpede sig et lettere kontroversielt straffespark, inden han kort efter eksekverede med den vanlige sikkerhed.

Fansene på Gtech Community Stadium fik lidt ekstra at glæde sig over i det 75. minut, da Mathias Jensen pludseligt befandt sig i en yderst gunstig position i Bournemouth-feltet, hvorfra han elegant sparkede bolden i mål til 2-0.