3 min læsningArteta giver skadesopdatering på profiler: Jesus følger planen

Arsenal har manglet Gabriel Jesus, siden han kom skadet tilbage fra VM-slutrunden i Qatar. Nu giver manager Mikel Arteta en opdatering på forløbet.

3 min læsning
Arteta skadesopdatering på Gabriel Jesus, Emile Smth Rowe og Bukayo Saka.
Foto: Adrian Dennis/AFP/Ritzau Scanpix

Arsenal har lagt sig forholdsvis solidt i spidsen af Premier League, hvor man nu har fem point ned til de nærmeste forfølgere fra Manchester City.

Og det selvom man har manglet en af klubbens store profiler, siden Premier League vendte retur efter VM-slutrunden i Qatar.

Her kom klubbens spidsangriber, Gabriel Jesus, skadet hjem fra slutrunden – en skade i knæet, der efterfølgende krævede, at Jesus måtte en tur under kniven.

Der har sidenhen været spekulationer i forhold til, hvor lang tid det ville tage, før at Gabriel Jesus igen er at finde på banen.

Seneste meldinger lød på, at der formentligt ville gå op til tre måneder. Og skal man tro Arsenal-manager, Mikel Arteta, er dette stadig forventningen.

På et pressemøde frem mod søndagens derby mod Tottenham, gav Arteta en opdatering på klubbens skadessituation. Her forklarede han, at Jesus’ bedring efter sin knæskade går godt og forløber efter planen – man skal dog ikke forvente, at Jesus er tilbage i aktion i den nærmeste fremtid.

FA idømmer Arsenal bøde for dårlig opførsel mod Newcastle

– Han udvikler sig virkelig godt. Han arbejder rigtig hårdt. Han er på det rigtige sted i sin bedring med hensyn til den tid, vi har sat for ham, men han er stadig ret langt fra at være tilbage.

– Jeg vil gerne se ham tilbage hurtigt, men jeg tror ikke, det kommer til at ske. Vi bliver nødt til at være tålmodige med ham. Ved hver operation er der altid en masse ting, man skal være meget forsigtig med – især i de første par uger.

Arsenal kunne senest glæde sig over, at langtidsskadede Emile Smith Rowe igen kom i spil, da klubben senest sejrede i FA Cuppen mod Oxford United.

FA undersøger mistænkelige bettingmønstre efter Arsenal-opgør

Det var hans første smagsprøve på førsteholdsaktion siden september, hvor han også var under kniven grundet et lyskeproblem.

– Det er dejligt at have ham tilbage. Det var hans første minutter i fire måneder. Han har arbejdet så hårdt for at komme tilbage. Nu skal vi så småt til at give ham nogle minutter i benene igen.

Arteta kunne desuden oplyse, at der ikke bør være den store bekymring i forhold til Bukayo Sakas skadessituation, efter han måtte halte fra banen senest mod Oxford United. Ifølge Arsenal-manageren skulle Saka være okay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer