2 min læsningXavi om finaleplads: Han gjorde forskellen

FC Barcelona spillede sig torsdag i finalen i den spanske Super Cup, hvor Real Madrid venter. Én mand var udslagsgivende, mener Barca-træner, Xavi.

2 min læsning
FC Barcelona-cheftræner Xavi er klar til Super Cup-finalen mod Real Madrid.
Foto: Giuseppe CACACE / AFP.

Normalt fremhæver trænere kollektivets indsats ved sejre.

Således også FC Barcelonas cheftræner, Xavi. Men torsdag gjorde han en undtagelse.

Én enkelt spiller afgjorde nemlig afslutningen på semifinalen mod Real Betis i den spanske Super Cup, og blev fremhævet af Barca-træneren som forskellen på sejr og nederlag.

– I slutningen i straffesparkskonkurrencen gjorde Marc André ter Stegen forskellen for os, siger Xavi, inden han fortsætter:

– Jeg er meget glad. For hele holdet, for alle spillerne. Vi fortjente at vinde kampen.

FC Barcelona klar til Real Madrid – slår Betis i semifinalen

FC Barcelona sikrede sig finalepladsen i Super Cup’en efter 2-2 i den ordinære spilletid, inden kampen som nævnt blev afgjort på straffesparkskonkurrence med cifrene 2-4 i Barcas favør og med klubbens tyske målmand i fokus.

Xavi mener, det var en svær kamp, hvor FC Barcelona skulle have afgjort slaget tidligere. Sejren var dog fortjent ifølge Barca-træneren.

Medie: Ronaldinhos søn på prøvetræning i Barcelona

– Jeg synes, vi gjorde det svært for os selv især i første halvleg. Jeg mener, vi burde gøre forskellen i første halvleg. Vi spillede rigtig godt, siger han og fortsætter:

– Og så led vi meget i anden halvleg. Betis spillede rigtig godt. Det er et godt hold, men jeg synes, vi fortjener at komme i finalen.

Barca-legende om mulig retur: Så bliver det anderledes

Nu venter Real Madrid som nævnt i finalen, der for tredje gang i historien skal spilles i Saudi Arabien. El Clásico spilles på søndag.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer