3 min læsningBarca-legende om mulig retur: Så bliver det anderledes

Andrés Iniesta er blandt de største spillere, der har optrådt for FC Barcelona gennem tiden. Den 38-årige midtbanespiller, der nu optræder i japansk fodbold, forholder sig til en eventuel retur til den catalanske storklub.

3 min læsning
Andrés Inieste rygtes ofte retur til FC Barcelona.
Foto: Susana Vera/Reuters/Ritzau Scanpix

Andrés Iniesta er blandt de største spillere gennem tiden i FC Barcelona.

Den 38-årige midtbanespiller spiller nu i japanske Vissel Kobe, og forholder sig til den tilbagevendende snak om en mulig retur til sin tidligere klub med hvem, han har vundet så mange store titler.

Iniesta var en af de toneangivende spillere i FC Barcelona, da han sidst huserede i LaLiga og Champions League. Men stilen kan blive en anden, hvis Iniesta vender tilbage til klubben, fortæller han.

I et længere interview med The Athletic forholder midtbanespilleren sig til fremtiden udenfor banen, som måske – måske ikke – kan udspille sig i FC Barcelona.

Hvis det skulle blive til en retur til klubben, hvor Iniesta blandt andet vandt ni spanske mesterskaber og fire Champions League-titler, bliver det måske på en anden måde, end da han senest var i Barcelona, forklarer han.

– Hvis jeg vender tilbage til Barca, bliver det på en anden måde, end da jeg var spiller. Vi må se, hvad fremtiden bringer, siger Andrés Iniesta.

Iniesta kæmpede med depression: Jeg følte intet når jeg krammede min kone

Barcelona-legenden fortæller, at han ikke har haft konkrete snakke med FC Barcelonas præsident, Joan Laporta. Han afviser dog ikke en mulig fremtid i klubben.

– På nuværende tidspunkt har jeg ikke snakket med nogen om det, da det ikke rigtigt er noget, jeg tror, kan ske snart. Jeg kender ikke fremtiden, siger Iniesta og fortsætter:

– Måske kan det ske, men vi må se, om det sker.

Barca-retur for Messi og Iniesta? Præsident afviser ikke

I FC Barcelona er det Iniestas tidligere holdkammeret i klubben i form af Xavi, der står i front som cheftræner i forsøget på at hæve den catalanske stolthed tilbage til fordums styrke. En svær opgave, mener Iniesta, der dog har et håb.

– Det var en svær tid, da Xavi kom tilbage. Det var en udfordring, han tog på sig. Tingene er blevet bedre, og forhåbentlig kan de vinde trofæer i år, siger Iniesta.

PORTRÆT: FC Barcelona – Mere end en klub

Spanierens kontrakt med sin japanske klub, Vissel Kobe, løber ifølge Transfermarkt indtil 31. januar 2023. Om det samtidig bliver den dag, Iniesta stopper som spiller for at vende tilbage til Barcelona, må tiden vise.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer