1 min læsningHighlights: Villa laver hul til bunden med smal sejr over Leeds

Aston Villa og Leeds tørnede sammen på Villa Park fredag aften, hvor hjemmeholdet kom hurtigt fra start og tog sejren.

1 min læsning
Soccer Football - Premier League - Aston Villa v Leeds United - Villa Park, Birmingham, Britain - January 13, 2023 Aston Villa's Alex Moreno in action with Leeds United's Marc Roca Action Images via Reuters/Andrew Boyers EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Villa Park dannede fredag aften ramme om opgøret mellem Aston Villa og Leeds. Rasmus Nissen Kristensen startede kampen på bænken og kunne efter få minutter se Leon Bailey sparke hjemmeholdet i front.

Efter pausen var Leeds som forvandlet, og Aston Villa blev presset tilbage. Med godt en times fodbold spillet lykkedes det dog hjemmeholdet at udbygge til 2-0, da Emiliano Buendia var hurtig over riposten og headede den i mål.

Ti minutter før tid fik Leeds igen skabt spænding om resultatet, da Patrick Bamford reducerede til 2-1. Det blev dog forgæves, da Aston Villa formåede at forsvare føringen hjem. Dermed har Birmingham-mandskabet nu 10 point ned til nedrykningsstregen.

Aston Villa 1-0 Leeds (Leon Bailey, 3′)

Aston Villa 2-0 Leeds (Emiliano Buendia, 64′)

Aston Villa 2-1 Leeds (Patrick Bamford, 83′)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer