2 min læsningMedie: Atlético går efter Chelsea-angriber

Pierre-Emerick Aubameyang har ikke ramt tidligere tiders niveau i Premier League efter sit skifte til Chelsea. Et skifte kan lure, da Atlético Madrid angiveligt har set sig varm på angriberen.

2 min læsning
Pierre-Emerick Aubameyang har ikke vist tidligere tiders målnæse i Chelsea
Foto: REUTERS/Dylan Martinez.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det kan ende med en hurtig retur til LaLiga for Pierre-Emerick Aubameyang.

I sin tid i Arsenal og senest FC Barcelona, viste angriberen ellers en fin næse for mål. Det har dog knebet efter skiftet til Chelsea.

Derfor kan et skifte væk blive en realitet denne vinter, da Atlético Madrid skulle have spurgt ind til prisen på Aubameyang. Det skriver Evening Standard.

En mulig tilgang i Chelsea af Joao Felix fra netop Atlético Madrid kan presse Aubameyang, som skiftede til London-klubben i sommers, længere ud i periferien af holdet. Samtidig foretrækker manager Graham Potter Kai Havertz i startopstillingen.

Selvom Aubameyang ikke har været at finde i Chelseas startopstilling siden starten af november, mener avisen dog at vide, at den 33-årige angriber fra Gabon er indstillet på at kæmpe for sin plads i London.

Medie: Tidligere PL-stjerne færdig i Chelsea

Det kan dog ændre sig senere i transfervinduet, hvor Atlético Madrids cheftræner Diego Simeone kan være nødt til at intensivere jagten på offensiv forstærkning, da man har solgt Matheus Cunha til Wolverhampton og som nævnt måske også mister Joao Felix.

Simeone skulle angiveligt også være interesseret i FC Barcelonas Memphis Depay til en plads i angrebet. Hollænderen har kontrakt med den catalanske storklub indtil sommer. Pierre-Emerick Aubameyangs kontrakt med Chelsea løber indtil sommeren 2024.

Journalist: Nu sker det – Chelsea henter offensiv-stjerne

Yderligere indikationer på et eventuelt skifte væk for Aubameyang kan måske tydes ud fra startopstillingen, når Chelsea møder Fulham ude onsdag. Der er kick off klokken 21.00, og du kan se London-opgøret på TV3 Max og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer