LaLiga

Barca-retur for Messi og Iniesta? Præsident afviser ikke

FC Barcelonas præsident vil ikke udelukke, at både Lionel Messi og Andres Iniesta kan returnere til klubben i fremtiden, efter catalanerne tidligere på ugen hentede en anden gammel kending tilbage i form af Dani Alves.

Lionel Messi forlod FC Barcelona og skiftede til Paris Saint-Germain i sommers, og tilbage i 2018 skiftede Andrés Iniesta til japansk fodbold. Nu er deres tidligere holdkammerat Xavi cheftræner i klubben, og 38-årige Dani Alves er også tilbage som spiller i Barcelona. På onsdagens pressemøde, ville klubpræsident Joan Laporta ikke afvise, at de to Barca-legender kan vende tilbage, skriver Goal.

– Jeg udelukker ikke noget. Det skete med Dani (Alves, red.) – alder er bare et tal. De er to gode spillere, siger Laporta ifølge Goal og fortsætter:

– Jeg kan ikke forudsige, hvad der vil ske i morgen. De spiller stadig og har kontrakt med andre klubber. Man ved aldrig, hvad der sker i livet.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

34-årige Lionel Messi havde en tårevæddet afsked med FC Barcelona, da han skiftede til fransk fodbold og har ifølge Goal sagt følgende til mediet Sport:

– Jeg har altid sagt, at jeg ville elske at være i stand til at hjælpe klubben. Hvis der er en mulighed, vil jeg gerne bidrage igen med det, jeg kan, fordi det er den klub, jeg elsker, og jeg ville elske, at den (klubben, red.) fortsat er god, fortsætter med at vokse og fortsætter med at være en af de bedste i verden.

Også 37-årige Iniesta har talt varmt om en retur til den catalanske storklub uden dog at vide, om det skal være som spiller eller i en anden rolle.

Læs også: Dani Alves om holdkammerat: Han er fænomenal

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P