1 min læsningFlere medier: Benfica henter dansk angriber for 60 millioner kroner

Flere medier beretter tirsdag, at Casper Tengstedt er i færd med at skifte til den portugisiske storklub Benfica.

1 min læsning
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Da Rosenborg i sommer købte 22-årige Casper Tegnsted i AC Horsens, havde de nok ikke forestillet sig den situation, der lige nu udspiller sig.

Tidligere tirsdag var det første TV2 Norge, der meldte om Casper Tengstedts nært forestående skifte, og siden har både bold.dk og B.T. gjort sig samme erfaring.

De to danske medier er også begge kommet frem til samme transfersum for den danske angriber.

Således forlyder det sig, at Benfica er klar til at smide intet mindre end 60 millioner kroner efter Casper Tengstedt – og måske lidt til.

Ifølge TV2 Norge, lyder prisen på 120 millioner norske kroner, hvilket svarer til 84 millioner danske kroner.

Casper Tengstedts kontrakt med Rosenborg strækker sig frem til udgangen af 2026, hvilket er en væsentlig faktor i forhold til transfersummen på 60 millioner kroner.

Derudover har den 22-årig dansker haft et intet mindre end forrygende efterår i norsk fodbold.

Officielt: F.C. København henter offensiv-spiller i Benfica

Ifølge B.T., flyver Casper Tegnstedt til Portugal tirsdag for at få foretaget sit lægetjek, inden kontrakten bliver skrevet under onsdag.

Bold.dk skriver, at Rosenborg betalte 7,5 millioner kroner for Casper Tengstedt, da de hentede ham i sommer. Dermed kan de se frem til en fortjeneste på omkring 53 millioner kroner.

Casper Tengstedt har i denne sæson scoret imponerende 15 mål i 14 kampe, og samtidig formået at notere sig for ni assists.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer