2 min læsningMedie: Han kan afløse Ryan i F.C. København – koster fem millioner

Mathew Ryan ser ud til snart at være fortid i F.C. København, og det kan åbne døren for et ungt svensk talent, der forventes at koste i omegnen af fem millioner kroner.

2 min læsning
F.C. København FCK Logo
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der har været stor debat om pladsen mellem stængerne i F.C. København, hvor Kamil Grabara og Mathew Ryan flere gange er stødt sammen i medierne.

Og alt tyder efterhånden på, at der kommer til at ske ændringer i målmandssituationen hos de forsvarende danske mestre allerede i januar-transfervinduet.

Således ser det ud til, at Mathew Ryan snart er fortid i FCK, som i disse dage rygtes kraftigt mod et skifte til hollandske AZ Alkmaar. Et skifte der vil efterlade en ledig plads i F.C. Københavns målmandsbesætning.

Ifølge Ekstra Bladet kan det dog se ud til, at F.C. København allerede har en mulig afløser klar. Således melder mediet, at den talentfulde svensker, Samuel Brolin, kan blive løsningen for løverne.

Den 22-årige svensker er i skrivende stund på kontrakt i AIK, men har blot et enkelt år tilbage af kontrakten, hvilket gør, at FCK kan hente ham til en lavere pris, der menes at være på omkring fem millioner kroner.

Medie: Så meget kan FCK ende med at smide for Gonçalves

Der har tidligere været rygter om, at flere danske klubber har haft et godt øje til Samuel Brolin. Således er det i løbet af efteråret blevet meldt, at klubber som AGF, Brøndby og ikke mindst F.C. København har holdt øje med Brolin.

Samuel Brolin har senest været udlejet til Mjällby AIF. Her er det blevet til 43 kampe i buret fordelt over de seneste to sæsoner. Derudover har Brolin også erfaring fra de svenske U21-landshold, hvor det er blevet til 10 optrædener.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer