2 min læsningAGF’s Sigurd Haugen dumper sin første halvsæson: Målene skal nok komme

Der er mere i vente fra Sigurd Haugen for AGF-fansene, det siger nordmanden selv. Han dumper sin første halvsæson i klubben, men samtidig er han sikker på, at foråret bliver bedre.

2 min læsning
AGF's Sigurd haugen dumper sin første halvsæson, men han er sikker på, at målene nok skal komme.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det startede rigtig godt, men som efterårssæsonen skred frem, vendte formkurven.

Beskrivelsen er rammende for både AGF og et af klubbens sommerindkøb – den norske angriber Sigurd Haugen.

Det aarhusianske fodboldflagskib var efter sæsonens første seks kampe at finde på Superligaens andenplads á point med Silkeborg på førstepladsen, men siden er det kun gået én vej, og klubben overvintrer på ottendepladsen.

Norske Sigurd Haugen lagde også imponerende godt for land, og særligt for sit samspil med angrebskollega, Patrick Mortensen, høstede han store roser.

Siden er det gået nedad hvad angår både roser, mål og spilletid, og samlet set har den første halvsæson i Aarhus ikke været god nok.

– Spillemæssigt har det været et sted i midten, men jeg har jo ikke scoret de mål, som jeg skal score, og dermed bliver det vel ’ikke bestået’ indtil videre.

– Det gik jo meget godt i starten. Vi vandt mange kampe, og jeg fik scoret nogle mål og bidrog offensivt, men så begyndte vi at tabe, og jeg fik ikke scoret de mål, som jeg skulle have scoret. Det kunne have været bedre, men jeg er optimistisk for det, der kommer, siger Sigurd Haugen til campo.dk.

AGF-sportschef vil ikke afsløre konkrete transferplaner men: Det er nemt at sælge Aarhus!

Den 25-årige angriber har fået spilletid i samtlige AGF’s 17 superligakampe i efteråret, og her er det blevet til to mål og to assist.

I pokalturneringen ser statistikken bedre ud, mest fordi det blev til et hattrick i kampen mod et andet Aarhus-mandskab – nemlig Vatanspor fra Jyllandsserien.

Nu venter der fem kampe i Superligaen, hvor AGF skal forsøge at sikre sig en plads i top-seks, og Haugen tør godt love, at der AGF-fansene har mere i vente fra ham i forårssæsonen.

– Jeg kommer til at være mig selv. Jeg fortsætter med at spille, som jeg har spillet. Jeg giver alt og arbejder hårdt for holdet, og så skal der nok komme nogle flere mål, lyder det fra Haugen.

AGF åbner forårssæsonen i Superligaen med en kamp mod de jyske rivaler fra AaB. Først skal AGF-truppen dog på to træningslejre, som begge går til det sydlige Spanien.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer