1 min læsningJørgensen jubler over AaB-skifte: En klub med kæmpe potentiale

AaBs nyerhvervelse Kasper Jørgensen glæder sig over skiftet til AaB, som ifølge ham er en klub med stort potentiale.

1 min læsning
Kasper Jørgensen AaB Lyngby
Foto: AaB

Mandag formiddag kunne AaB afslører, at man har været på rov hos Superliga-konkurrenterne fra Lyngby.

Således kunne klubben fortælle, at man har hentet den 23-årige højreback, Kasper Jørgensen, på en treårig kontrakt.

Et skiftet der vækker stor glæde hos spilleren selv, der ser frem til sin kommende tid i det nordjyske.

På AaBs hjemmeside fortæller Kasper Jørgensen, at AaB er en klub med et stort potentiale, og som passer godt til hans spillestil.

– Jeg glæder mig til at spille for AaB, som er en stor dansk klub med høje ambitioner og mange fede fans. Det er en klub med et kæmpe potentiale og mange dygtige spillere, og jeg glæder mig til at videreudvikle mig her, hvor jeg også synes, at spillestilen passer mig godt.

– Her i foråret står vi foran en spændende udfordring, hvor vi fra start skal ud at jagte sejre, og det glæder jeg mig til at bidrage til. Jeg tror også på, at vi med den rette indstilling og indsats kan opnå de resultater, der kræves, fastslår Kasper Jørgensen.

Officielt: AaB henter Lyngby-profil

Kasper Jørgensen, der står noteret for 11 U-landskampe for Danmark, får trøje nummer 20 hos AaB og tiltræder på en treårig kontrakt – gældende til 31. december 2025.

Jørgensen nåede at spille 91 kampe for sin nu tidligere klub, Lyngby, hvortil han skiftede i 2019 fra Brøndbys ungdomshold.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer