2 min læsningAvis: Flere udenlandske klubber og FCN lurer på AaB’er

Der er angiveligt stor interesse for et af AaBs unge talenter, som følges af flere udenlandske klubber samt FC Nordsjælland.

2 min læsning
Flere udenlandske klubber og FC Nordsjælland jagter AaBs Oliver Ross.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der er fuld gang i januar-transfervinduet, hvor flere spillere rygtes til nye klubber, mens klubberne holder skarpt øje med interessante nye potentielle spillere.

En af de spillere, der angiveligt holdes rigtig godt øje med, er AaBs Oliver Ross, som også tidligere har været rygtet væk fra det nordjyske – blandt andet blev han i sommeren 2022 rygtet til den italienske storklub, AC Milan.

Det blev som bekendt ikke til et skifte for den 18-årige Oliver Ross. Men det betyder angiveligt ikke, at interessen for det unge AaB-talent er forsvundet. Det skriver Nordjyske mandag.

Ifølge avisens oplysninger, så er der stadig flere klubber ude i Europa, der har et godt øje til Oliver Ross. Det tæller angiveligt flere engelske klubber.

Derudover er også konkurrenterne fra den danske Superliga, FC Nordsjælland, interesseret i at hente den unge AaB-offensivspiller.

I et interview med Nordjyske sætter Oliver Ross nogle ord på, hvordan han har det med den umiddelbare interesse fra andre klubber:

– Milans interesse fik nok mine øjne op for, at det er muligt for mig at komme til at skifte til en større klub på et tidspunkt, hvis jeg gør det godt.

– Det er naturligvis et mål, og kommer der et konkret bud, må jeg jo forholde mig til det, men jeg går ikke og spekulerer nærmere over det lige nu. Mit fokus ligger på at hjælpe AaB væk fra den nuværende nedrykningsplads.

Officielt: AaB henter Lyngby-profil

Oliver Ross har på trods af sin unge alder allerede repræsenteret AaBs førstehold 27 gange. Her har han formået at score to mål.

Ross har fortsat kontrakt med AaB frem til sommeren 2025.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer