Arsenal pligtsejrede i FA Cuppen – skrækmodstander venter nu

Efter en blodfattig indsats i første halvleg endte Arsenal med at overrende Oxford i FA Cuppen.

Arsenal FA Cup Oxford Highlights

Arsenal stod for tredje runde af FA Cuppens sidste opgør, da de gæstede Oxford United fra den tredjebedste række.

The Gunners lignede dog ikke et mesterhold fra Premier League de første 45 minutter, men efter pausen skruede Arsenal gevaldigt op for tempoet. Det resulterede i en sikker 0-3 sejr – nu venter Manchester City i næste runde.

Overblik: Skræklodtrækning for Arsenal i FA Cuppen

Oxford kunne være fint tilfredse med kampens første halvleg. Hjemmeholdet fik nemlig lukket ned for al offensiv aktivitet fra gæsternes side.

Men efter et kvarter i omklædningsrummet kom Arsenal som forvandlede ud, og påtog sig den forventede favoritrolle. Først headede Mohamed Elneny gæsterne i front på et oplæg af Fabio Vieira.

Syv minutter senere tog Eddie Nketiah både sin fart og timing i brug, da han snød offside fælden og afdriblede Oxford-keeperen til 0-2.

Den 23-årige angriber fik herefter mod på tingende, da han fra en skarp vinkel loppede bolden ind i netmaskerne til 0-3.

Nu venter der Arsenal den måske værst tænkelige modstander i fjerde runde, da London-klubben tørner sammen med Manchester City, der bankede Chelsea ud af turneringen med 4-0.