City cruiser forbi Chelsea i overbevisende sejr

Manchester City vandt overlegent 4-0 over Chelsea i tredje runde af FA Cuppen.

Mahrez hamrer bolden i mål.

I tredje runde af FA Cuppen stødte giganterne fra Manchester City sammen med Chelsea på Etihad Stadium.

Og her var hjemmeholdet overlegne og udraderede Chelsea med hele 4-0. 23 minutter inde i kampen åbnede Riyad Mahrez målfesten med sin scoring til 1-0.

Blot syv minutter senere fordoblede verdensmesteren Julian Alvarez føringen fra straffesparkspletten, inden Phil Foden reelt lukkede og slukkede opgøret kort før pausen med sin scoring til 3-0.

I anden halvleg trak Manchester City en anelse i håndbremsen, hvorfor de helt store chancer udeblev. Alligevel blev Riyad Mahrez dobbelt målscorer, da han scorede til slutresultatet 4-0 fra ellevemeterpletten i det 85. minut.

Det er anden gang i denne uge, Manchester City slår Chelsea. De to mandskaber mødtes så sent som i torsdags i Premier League, hvor Pep Guardiolas tropper sled sig til en 0-1-sejr på Stamford Bridge.

Manchester City skal i fjerde runde møde enten Arsenal eller Oxford, når de mødes mandag aften klokken 21:00.