2 min læsningBeckham efter Brentford-skifte: Spændt på at se hvor meget jeg kan udvikle mig

Romeo Beckham sætter ord på sit skifte til Brentfords andethold, hvor han blandt andet kommer nærmere ind på træningerne med sine nye holdkammerater.

2 min læsning
David Beckhams søn, Romeo Beckham, skal det næste halve år tørne ud for Brentford, der har hentet den 20-årige på en lejeaftale.

Fredag aften kunne Brentford bekræfte, at man har indgået en lejeaftale med Inter Miami om Romeo Beckham.

Romeo Beckham, der er søn af verdensstjernen David Beckham, kan derfor nu se frem til at bruge det næste halve år af sin karriere på Premier League-klubbens andethold.

Brentfords andethold er dog ikke et helt nyt bekendtskab for den 20-årige kantspiller, der har brugt en stor del af efteråret på at træne med på holdet.

I sit første interview efter skiftet, sætter Romeo Beckham nu ord på, hvordan det har været at være i Brentford indtil videre.

– Jeg er virkelig stolt og virkelig glad for at være her, siger han til Brentfords egen hjemmeside og fortsætter:

– I første omgang kom jeg hertil for at holde formen ved lige under off season. Pludseligt bød der sig en mulighed for at komme hertil på en låneaftale, og det er jeg virkelig glad for.

Romeo Beckham kommer også nærmere ind på forholdet til sine nye holdkammerater på Brentfords andethold, som han altså har tilbragt de seneste måneder sammen med:

– Jeg har elsket det. De er sådan nogle gode gutter med god energi. Jeg elsker at komme ind hver dag og se dem, og det er sjovt at træne med dem hver dag.

– De er alle sammen virkelig talentfulde spillere, hvilket er med til at gøre mig bedre.

Brentford henter Beckham

Også trænerne på Brentfords andethold får rosende ord med på vejen fra den unge Beckham.

– De har hjulpet mig en masse de seneste måneder, og jeg er virkelig spændt på at se, hvad de ellers kan hjælpe mig med for virkelig at udvikle mig.

Romeo Beckham er under kontrakt med Inter Miami i USA, hvor han dog fortsat har sin førsteholdsdebut til gode.

Det er en klub, som hans far, David Beckham, er medejer af.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer