2 min læsningBarca-præsident er varm Premier League-transferemne: Han er en fantastisk spiller

FC Barcelonas præsident har rosende ord tilovers for en af klubbens transferemner, som lige nu er at finde i den engelske Premier League.

2 min læsning
Barcelonas præsident, Joan Laporta roser Rúben Neves.
Foto: Pablo Morano/Reuters/Ritzau Scanpix

Sergio Busquets, som har været fast inventar på Barca-midten de sidste rigtig, rigtig mange sæsoner, har kontraktudløb til sommer. Og det vides endnu ikke, om den 34-årige spanier fortsætter i klubben, eller et klubskifte er under opsejling.

Derfor har der længe været rygter om, at Barcelona søger en ny midtbanespiller, der kan erstatte rutinerede Busquets på den centrale del af banen.

Og her har flere navne været oppe at vende – heriblandt Chelseas N’golo Kanté, Real Sociedads Martín Zubimendi og ikke mindst Wolves Rúben Neves – en spiller som Barca-præsidenten, Joan Laporta, har set sig godt varm på.

Således fremgår et citat i det spanske medie, Sport, hvor Laporta virker særdeles varm på 25-årige Rúben Neves.

– Neves er en fantastisk spiller, indleder han.

– Busquets vil ikke være her for evigt, og der er interne diskussioner om at finde en pålidelig afløser for ham. Frenkie de Jong kan spille på positionen, men det går ikke, at vi kun har én spiller til det. Men det er et privat anliggende. I sidste ende er det Xavi, som bestemmer det, siger præsidenten.

Barca-præsident slår fast: Vi henter ikke nye spillere til vinter

Laporta har tidligere været ude at udtale, at man ikke kommer til at hente nye spillere til klubben denne vinter. Det kan du læse mere om ovenfor.

Rúben Neves, som har spillet i Wolverhampton siden 2017, har fortsat kontrakt med Wolves frem til sommeren 2024. Dermed kan det se ud til, at FC Barcelona må punge ud, hvis man vil have ham som erstatning for Busquets allerede til sommer.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer