1 min læsningSerie A-klub fordømmer racistiske tilråb mod Barca-lejesvend

Lazio reagerer nu på de racistiske tilråb nogle af klubbens fans udsatte Samuel Umtiti for i løbet af onsdagens kamp mod Lecce.

1 min læsning
Lazio reagerer nu på de racistiske tilråb Samuel Umtiti fik fra klubbens fans.
Foto: Ciro De Luca/Reuters/Ritzau Scanpix

Samuel Umtiti forlod onsdag banen i tårer.

Under kampen mellem Lecce og Lazio blev Barcelona-lejesvenden udsat for racistiske tilråb fra Lazio fans i så voldsomme vendinger, at dommeren afbrød kampen.

Umtiti selv insisterede dog på at genoptage kampen. Torsdag har Lazio så været ude og tage afstand fra de involverede fans og deres ageren på deres hjemmeside.

– I dag fordømmer Lazio hovedpersonerne i denne foragtelige og skamfulde sag, og klubben vil som altid tilbyde maksimal hjælp til autoriteterne for at identificere de ansvarlige, skriver klubben på sin hjemmeside.

– Lazio har altid bekæmpet alle former for racisme og diskrimination med alle tænkelige midler. Lazio-fans er ikke racister og skal ikke sammenlignes med enkeltpersoner, der virkelig skader klubbens image, lyder det yderligere.

Fordi Serie A’s disciplinærkomité mener, at det var størstedelen af de medrejsende fans, som deltog i tilsviningen af Umtiti, er Lazio torsdag blevet straffet ved at lukke Lazios sektion for aktive fans, Curva Nord, på klubbens hjemmebane, Stadio Olimpico, til næste hjemmekamp.

Inter sikrer Napolis første Serie A-nederlag

Kampen blev dog færdigspillet og endte med en 2-1-sejr til Umtiti og Lecce.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer