Inter sikrer Napolis første Serie A-nederlag

Inter vandt hjemme med 1-0 på San Siro, og Napoli indkasserede dermed sæsonens første nederlag i Serie A.

Serie A, Napoli-Inter.

Napoli har set nærmest ustoppelige ud i Serie A i denne sæson, men onsdag aften var der et bump på vejen.

Således ventede en svær opgave på San Siro mod Inter. Et opgør, der endte med en 1-0-sejr til hjemmeholdet.

Til trods for at de to mandskaber er de to mest scorende i Serie A i denne sæson, forblev første halvleg målløs.

Vi skulle i stedet vente til det 56. minut, hvor Inters garvede målscorer, Edin Dzeko, kunne notere sig for kampens eneste mål med et flot hovedstød.

Napoli havde sin andel af både spillet og chancerne i kampen, men meget ulig sæsonen hidtil, så måtte de altså gå fra banen uden at have scoret.

Dermed snupper Inter alle tre point og kravler op på fjerdepladsen i Serie A, mens Napoli har indkasseret sæsonens første Serie A-nederlag.

Nederlaget til trods, så er Napoli stadig den bedste italienske rækkes ubestridte tophold. De har således fortsat fem point ned til AC Milan på andenpladsen.

Napoli kom til kampen efter en stime på 11 sejre i streg i Serie A.